Professionals

Els professionals que treballen en l'Hospital la Pedrera suposen el principal valor de la nostra organització; mentres que la seua competència professional representa la nostra millor ferramenta per a oferir als pacients i als seus familiars la millor atenció possible.

En este apartat de la nostra web trobareu informació dirigida als professionals estructurada en diversos àmbits segons el seu objectiu:

  • En l'apartat "Docència", presentem documents que poden resultar d'utilitat tant per a la formació dels professionals com per a la docència a tercers.
  • En l'apartat "Protocols" i "Informació d'interés", aportem informació dirigida a facilitar el treball dels professionals.
  • En l'apartat "Publicacions", oferim la possibilitat de visitar les nostres aportacions a la comunitat científica.
  • Finalment, cal assenyalar que en el nostre centre, la participació dels professionals en el desenrotllament de l'Hospital la Pedrera és considerada un factor clau per a anar avançant cap a la visió del centre. En l'apartat "Comités i comissions", mostrem com ens hem organitzat perquè els professionals puguen aportar la seua contribució a la millora i desenrotllament de l'Hospital la Pedrera.

Esperem que la informació que posem a la vostra disposició en este lloc vos siga d'utilitat. Igualment, vos invitem a realitzar els suggeriments que cregueu oportuns per a millorar la nostra oferta informativa i que esta s'adeqüe al màxim a les necessitats dels professionals que ens visiten.

Distincions