El nostre hospital

L'hospital La Pedrera és un centre de tipus HACLE (hospital d'atenció a pacients crònics i de llarga estada) que pertany a la xarxa pública d'hospitals de l'Agència Valenciana de Salut, dirigit a atendre pacients amb malalties cròniques o de llarga duració, amb un enfocament d'atenció integral multidisciplinari, terapèutic i cuidador, participatiu, sostenible i segur per al pacient i els professionals. 

El nostre centre va obrir les seues portes al febrer de 2009, en el mateix recinte on  estava prèviament ubicat l'extint hospital Marina Alta, les funcions del qual des de llavors han sigut assumides per l'Hospital de Dénia (la Xara).

L'hospital es troba en el terme municipal de Dénia, en un paratge privilegiat, a les faldes del Montgó i amb vista al mar Mediterrani, rodejat de vegetació i allunyat del soroll de la població. Les nostres instal·lacions tenen una gran lluminositat i bones vistes.

Per a millorar l'estada dels pacients, hi ha un Comité especial de Seguiment del Confort i Hospitalitat, que busca millorar constantment les nostres instal·lacions i servicis perquè els pacients i els seus familiars gaudisquen d'una experiència hospitalària positiva i inoblidable.

El nostre lema, Assistència a la teua mida, reflectix fidelment l'esperit de servici imperant entre els professionals del HLP: prestar una atenció de la major qualitat possible als nostres pacients i les seues famílies, procurant que esta s'ajuste realment a les seues necessitats i expectatives.

Per a atendre els nostres pacients seguim el mètode de les tres "i", oferint una atenció:

  • Integral: basada en la valoració i intervenció global i biopsicosocial del pacient.
  • Integrada: buscant la coordinació entre els distints professionals que intervenen en l'atenció al pacient i la continuïtat assistencial en el sistema sanitari.
  • Individualitzada: basada en les preferències del pacient i la seua família i en l'ajust realista i professional de les seues expectatives.

El treball en equip, distribuït en unitats funcionals, és el distintiu més rellevant de la relació i col·laboració entre els professionals

Doctor Jaume Morera Guitart

Director de l'Hospital La Pedrera

Distincions